Soru ve Cevaplar

Sözcü Gazetesi, Hürriyet Gazetesi, Sabah Gazetesi, Milliyet Gazetesi, Posta Gazete, Cumhuriyet Gazetesi ve diğer tüm gazetelere buradan vefat ilanı verilir.

Gazeteye Vefat ilanları haftanın her günü verilmektedir. Baskı bölgelerine göre saatler değişiklik gösterebilmektedir. Gazete ve baskı bölgelerine göre ilan saatleri değiştiğinden arayıp bilgi alabilirsiniz.

Tam sayfa vefat ilanı, yarım sayfa, çeyrek sayfa vefat ilanı verebilirsiniz. Bunun yanı sıra 3×10, 4×10, 4×15 sutun santim ölçülerinde ve istenilen tüm boyutlarda gazeteye vefat ilanı verilmektedir.

Gazete vefat ilanı örneklerine vefat ve cenaze ilanı örnekleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yayınlanacak olan vefat ilanının ilan metninin oluşturulması için profesyonel ilan tasarımcılarımız sizlere destek olmaktadır. Cenaze tarihi, Saati, yeri, merhum veya merhumenin ismi, istenilirse resim bilgileri gibi vs. bilgilerde tercihe göre eklenmektedir.

Vefat ilanı vermek için iletişim telefonlarından https://www.gazeteyevefatilani.com/iletisim/ bize ulaşabilirsiniz.

Vefat ilanı tasarımları 15 – 20 dakika içerisinde hazırlanıp sizin onayınıza sunulur ve onaylamanız durumunda hemen gazetede yayınlanır.

Gazete ölüm ilanı vermek istiyorum diyorsanız en uygun fiyat seçenekleri sunan vefat ilan ajansımızı iletişim kısmından arayın. Size en uygun ve istediğiniz tasarımlar ile ilanınızı hazırlayalım. İlan metninizi siz veya profesyonel ekibimiz tarafından sizlere sunalım. İstediğiniz gazeteler de anında ilanınız yayınlansın.

Sözcü’ye verilen vefat ilanları vefat ilan sayfalarında yayınlanır. Sözcü Gazetesi ilan servislerimizi aramanız durumunda Sözcü Gazetesi’ne vefat ilanı verme imkanı, seçenekleri ve kampanyalı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.