Sözcü Gazetesi Yetkili İlan Bürosu

Sözcü Gazetesi Yetkili ilan Bürosu İstanbul, Bursa, Ankara Ofisleri ile Sözcüye Vefat ilanı, Anma ilanı, Taziye ilanı gibi tüm ilanlar verilir. Sözcü ilan büroları sayesinde ekonomik fiyata Sözcüye vefat ilanları verme işlemleri tamamlanır. Sözcü ilan büroları haftanın her günü vefat ilanı konusunda hizmet vermektedir. Verilen tüm vefat ilanlarının belirli bir kısmı sizin istediğiniz bir dernek veya hayır kurumuna bağışlanmaktadır.

Sözcü Gazetesi Yetkili ilan bürosu gazete vefat ilanı işlemlerinin tamamını tek bir yerden yapmanıza olanak sağlar. İlan tasarımları, ilan ödemeleri, ilan yayınlatmak gibi tüm işlemler buradan gerçekleştirilir. Sözcüye vefat ilanı ve tüm çerçeveli ilanlar kolaylıkla yayınlanmaktadır. Sosyal ilanlar kategorisine girmekte olan vefat ve taziye ilanı verme işlemleri sorunsuz bir şekilde buradan gerçekleşir.

Sözcü Gazetesi Yetkili ilan büroları yer olarak nerededir?

Sözcü Gazetesi Yetkili ilan büroları İstanbul Anadolu Yakası 0216 341 41 30 ve İstanbul Avrupa Yakası 0212 286 60 10 olarak 2 yakada yer almaktadır. Ayrıca Bursa 0224 512 28 28 ve Ankara Sözcü ilan bürosu 0312 311 34 04 nolu telefonlardan her zaman ulaşabilirsiniz. İstediğiniz zaman Sözcüye vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız hemen aramanız yeterlidir.

Gazete vefat ilanı konusunda her gün onlarca taziye, vefat ilanı yayınlanan Sözcü Gazetesi Türkiye’nin en çok tercih edilen basılı gazeteleri arasındadır. Vefat sayfalarında ilanların profesyonel bir şekilde hazırlanması ve yayınlanması konusunda Sözcü Gazetesini tercih edebilirsiniz. Tam sayfa ilan, yarın sayfa ilan, çeyrek sayfa ilan seçenekleri gibi geniş ilan seçenekleri sunmakta olan Sözcü Gazetesi istenilen tüm ölçülerde ilan yayınlanmasını olanak sağlar. Türkiye, Ankara, İstanbul ve bölge baskıları gibi seçeneklerde istenilen baskıda ilan verilebiliyor.

Gerek satış gerekse okunma oranı olarak Türkiye’de çok fazla tercih edilen Sözcü Gazetesine ilan vermek, ilanların yayınlatılması ve vefat ilanı teklif almak için ilan bürolarımızı haftanın her günü arayınız. İlanlarınızı istediğiniz tarihte istenilen bölgede yayınlatabilirsiniz. İlan Vermek için hemen Sözcü iletişim sayfasından bizi arayın.

Sözcü Gazetesi Yetkili ilan Bürosu Telefonları Nelerdir?

İstanbul İrtibat Telefonları 0212 286 60 10 ve 0216 341 41 30

Ankara İrtibat Telefonları 0312 311 34 04

Whatsapp Telefon 0532 675 85 15

Sözcü Gazetesi yetkili ilan bürosu tüm illerdeki telefon numaraları ve irtibat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Sözcü Gazetesi Yetkili ilan Bürosu