Sözcü Gazetesine İlan Vermek

Sözcü Gazetesine ilan vermek istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz. Sözcü Gazetesi yetkili ilan büroları sayesinde Sözcü’ye tüm ilanlar buradan verilmektedir. Sözcü ilan büroları Ankara, İstanbul, Bursa irtibat telefonlarından tüm ilanlarınız alınmaktadır.

Sözcü Gazetesi ulusal gazetedir. Günlük yayınlanan Sözcü gazetesi Türkiye’nin her ilinde okunmaktadır. Sözcü Gazetesi ilanlar olarak son derece etkili gazeteler arasında yer alır. İlanlarınızı Sözcü’de yayınlatmak için ilan bürolarımıza ulaşmanız yeterlidir. Sözcü Gazetesi ilan büroları telefonları kısmından tüm telefon numaralarına ve irtibat bilgilerine kolaylıkla ulaşın.

Sözcü Gazetesine ilan vermek işlemleri kolaylıkla bu siteden yapılmaktadır. Sözcüye vefat ilanı, anma ilanı, taziye ilanı, ölüm ilanı gibi tüm ilanlarınızı kolaylıkla verebilirsiniz. Çerçeveli olarak verilen ilan tasarımları tarafımızca yapılmaktadır. Ayrıca profesyonel grafik ekibimiz sayesinde istediğiniz tasarımlar ile ilanlarınız hazırlanır.

Sözcü Gazetesine ilan vermek için neler yapmak gereklidir ?

Sözcü’ye ilan vermek ve ilanların yayınlanmasını sağlamak için iletişim kısmından ilan bürolarımızı aramanız yeterli olmaktadır.

Sözcü Gazetesine ilan verirken ücretlendirme nasıl yapılır ?

Sözcü Gazetesi ilan ücretleri çerçeveli ilanlarda vefat, anma, taziye, teşekkür ilanı gibi sosyal ilanlarda sutun santim ölçülerine göre hesaplanır. İlan boyutu ne kadar çok olursa fiyat artar. İlan boyutu ölçüsü ne kadar düşük ise fiyat azalır. Türkiye baskısı, İstanbul, Ankara, İzmir veya bölge baskısı gibi seçeneklerde ilan fiyatını etkiler.

Sözcü Gazetesi ilan büroları nerededir?

İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilan büroları, Ankara, Bursa Sözcü ilan büroları sizlere ilanlar konusunda hizmet vermektedir.

Sözcüye Saat Kaça Kadar Gazeteye ilan Verilebilir ?

Sözcü Gazetesine Türkiye Geneli Baskısı, İstanbul Baskısı vs. tüm bölge baskıları saatleri değişiklik göstermektedir. İlan vermek istediğiniz bölgeyi belirtmeniz durumunda size güncel ilan geçiş saatleri sunulmaktadır. İlanlar 1 gün öncesinden verildiğinde ertesi gün yayınlanmaktadır.

Türkiyenin herhangi bir ilinden ilan bürolarımızı aramanız durumunda ilan verme işlemleriniz hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşir. Online olarak Sözcü Gazetesine ilan vermek gibi tüm işlemleri buradan yapabilirsiniz. Detaylar, güncel fiyat listesi, kampanya ve diğer tüm konular hakkında bilgi alabilmek için iletişim sayfasından bize ulaşın.

Sözcü Gazetesi İlan Büroları ve Vefat ilanı Merkezi