Sözcü Vefat ilanı Ver

Sözcü Vefat ilanı ver sayfasından Sözcü gazetesine vefat ilanı alınmaktadır. Kısacası tüm vefat, anma ve ölüm ilanı gibi ilanların verilmesi işlemleri için 0212.286.60.10 veya 0216.341.41.30 nolu telefonlardan ulaşıp ilan verin. Ayrıca Ankara 0312.311.34.04 nolu telefonumuzdan Bursa 0224.512.28.28 veya mobil şirket hattı olan 0532.675.85.15 nolu telefonlardan Sözcüye vefat ilanı verebilirsiniz.

Sözcü Gazetesi Vefat ilanı servisi sizlere en uygun fiyat seçeneklerini sunar. İlanlarınızın Sözcü gazetesine vermeniz durumunda ilanlarınız hemen ertesi gün yayınlanır. İstediğiniz tarihte ilan da verebilirsiniz. İlanların yayınlanması tasarımların hazırlanması uzman kadromuz tarafından yapılır.

Sözcü Gazetesi Türkiye’nin en çok satan gazetesidir. En çok kitleye hitap eden Sözcü gazetesine verilen ilanlar tüm Türkiye’de her ilçeye ve şehire ulaşmaktadır. Sözcü Vefat ilanı ver sayfasından İstanbul, Ankara, İzmir baskısında ilan verebilirsiniz. Ayrıca Türkiye Geneli Baskısı ilan verebilirsiniz. Herhangi bir il ve şehirde ilan yayınlatabilirsiniz. Tüm illerde de ilan verilebilmektedir.

Ekonomik ilanların ve kampanyalı fiyatların yer aldığı vefat ilanı tarifemize sitemizden ulaşabilirsiniz. Güncel ve uygun fiyatları bizi arayıp temin edebilirsiniz.

Sözcü Vefat ilan Büroları

İstanbul Sözcü ilan servisimiz 0216 341 41 30 ve 0212 286 60 10 nolu telefonlardan hemen bize ulaşabilirsiniz.

Ankara Sözcü ilan bürosu 0312 311 34 04 nolu telefondan bizi arayıp gazeteye vefat ilanı / anma ilanı / taziye ilanı ve ölüm ilanı vs. tüm ilanları verebilirsiniz.

Sözcü Gazetesine ölüm ilanı, anma, taziye , vefat ilanlarının verilmesi aşamasındaki tüm işlemler buradan kolaylıkla gerçekleştirilir.

Sözcü Gazetesine verilen tüm vefat ve anma, taziye ilanlarında sizin seçmiş olduğunuz herhangi bir derneğe belirli bir kısmı bağış olarak gerçekleştirilmektedir. Türkiye’nin en çok tirajlı ve en çok okunan gazetesi Sözcü’ye vefat ilanı ver işlemlerinizin tamamını buradan yapabilirsiniz. Ekonomik ve kampanyalı fiyatlar çerçevesinde ilan verebilirsiniz. Tam sayfa, yarım sayfa, çeyrek sayfa ölçülerinde vefat ilan verin. Aynı zamanda 3×10 sutun santim ölçüsünde, 4×10 ölçülerinde, 3×15 sutun santim vs. gibi bir çok ekonomik boyutta ilan verin. Bütçenize en uygun ilan seçenekleri ile gazeteye vefat ilanı verme işlemleri için Sözcü Gazetesi irtibat telefonları sayfasından bizi arayıp teklif isteyiniz.

Sözcü Vefat ilanı Bürosu